Crosstrainers

Een crosstrainer, ook wel elliptical genoemd, is een van de populairste fitnessapparaten voor in huis. Met een crosstrainer traint u het hele lichaam op een eenvoudige manier en is ideaal om thuis uw lichaam in shape te brengen of te houden. Daarnaast werkt u aan persoonlijke doelen, zoals het verbeteren van de conditie, het versterken van meerdere spiergroepen of afvallen. Ook kunt u op een crosstrainer revalideren. Bekijk ons uitgebreid assortiment van crosstainers.

Laat u adviseren en koop een crosstrainer, het beste allround cardioapparaat voor thuis. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en deze crosstrainers uitgebreid testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende crosstrainers testen in onze fitnesswinkel in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte thuisgym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Crosstrainers 

Crosstrainers bieden u een optimale cardiotraining. Het trainingsprogramma wordt hierbij afgesteld op de gemeten hartslag. Door een constante hartslag aan te houden, verbrand u vet en traint u uw conditie. Crosstrainers zijn één van de meest gebruikte fitnessapparaten in de fitnesswereld. Met training op een crosstrainer, kunt u uw hele lichaam trainen. Doordat u met uw trainingsintensiteit kan variëren van zeer rustig tot zeer intensief, kunnen zowel beginnende als gevorderde sporters optimaal trainen met een crosstrainer.

Door te trainen met fitnessapparatuur zoals een crosstrainer, verkleint u de kans op een blessure. Er wordt gebruik gemaakt van zowel uw boven-  als onderlichaam. Dit apparaat kan ideaal worden gebruikt bij het afvallen of conditie op te bouwen.

Bij het kopen van een crosstrainer is het belangrijk om te letten op het belastbaar gewicht (gebruikersgewicht). Naarmate het gebruikersgewicht hoger wordt, zal het fitnessapparaat bestaan uit sterkere onderdelen, waardoor de kwaliteit omhoog gaat. Wij raden aan om naar het vliegwiel te kijken (roterende massa). Hoe zwaarder het wiel is, hoe meer weerstand er geboden kan worden. Uiteraard kunt u zowel online als in onze fitnesswinkel in Naaldwijk een kijkje komen nemen en de crosstrainers komen testen.

Vragen?

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten crosstrainers. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bij een crosstrainer is het belangrijk dat de trainingsbeweging natuurlijk, gelijkmatig, comfortabel en gewrichtsvriendelijk is. Verder moet de crosstrainer een stevige en stabiele constructie hebben en hoogwaardig zijn afgewerkt met kwaliteitsmateriaal. Dit zorgt o.a. voor een hoge duurzaamheid en een lange levensduur. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige crosstrainers in het assortiment.

Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw Crosstrainer ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Best verkocht online

1

Flow Fitness Glider DCT2000i crosstrainer
 749,00
4 sterren/5
 749,00
4 sterren/5

2

Finnlo Loxon XTR III Crosstrainer
 1.299,00
4.5/5
 1.299,00
4.5/5

3

Life Fitness E1 GO Crosstrainer
 2.195,00
4.5/5
 2.195,00
4.5/5

Best gewaardeerd

1

Life Fitness E1 Track Connect Crosstrainer
 2.695,00
4.5/5
 2.695,00
4.5/5

2

Finnlo Loxon XTR III Crosstrainer
 1.299,00
4.5/5
 1.299,00
4.5/5

3

Flow Fitness Perform X2i Crosstrainer
 1.049,00
4.5/5
 1.049,00
4.5/5

Resultaat 1–20 van de 33 resultaten wordt getoond

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?