gratis 90 dagen de premium ICG app

Boost jouw training naar een hoger niveau met de nieuwe ICG® App. Fit en gemotiveerd worden met onze deskundig ontworpen gratis trainingen? De ICG® App is perfect voor thuistrainingen, workouts in de sportschool of tijdens een indoor cycling workout. Voor iedereen en voor alle fitnessniveaus.

AppPremium Functies

Haal het beste uit uw training en ga vooruit met de nieuwe ICG® App Premium Features. Geniet van meer dan 130 begeleide muziekworkouts en raak gemotiveerd door prachtige video’s met terreinbeelden van over de hele wereld en video-workouts onder leiding van een instructeur. Stel uw individuele doelen en bekijk en vergelijk uw Coach By Color® hartslag en vermogenszones in realtime.

Verbind jouw toestelmet jouw bike

Check het direct of bewaar het voor later – met een sterke training wordt er belangrijke data gegenereerd. Koppel jouw toestel met een van de ICG® IC5, IC6, IC7 of IC8 Indoor Cycles om jouw trainingsgeschiedenis te bekijken, op te slaan en bij te houden terwijl je aan het trainen bent!

Fitnessdoelen bereiken

Op een serieuze manier werken aan jouw doelen met meer dan 50 verschillende trainingen door onze ICG®-experts. Én regelmatig nieuwe releases. Selecteer kant-en-klare workouts op basis van fitnessdoelen zoals Get Stronger, Get Fitter, Get Powerful, Get Faster of maak en bewaar al jouw routines op één apparaat. Wil je muziek toevoegen aan jouw workout, word dan lid van de Global Instructor Club!

Overige extra's

Train samen met het FitForce1 Trainingschema

krijg een gratis proef versie Tunturi Routes

krijg een gratis proef versie Cycle masters

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?