krijg een gratis proef versie Tunturi Routes

Binnen trainen alsof je buiten bent

Ontdek fietsend je volgende vakantiebestemming  op Bora Bora, loop de marathon in Parijs, roei in de kanalen van Venetië of glijd met je ski’s door de Alpensneeuw op je crosstrainer. Het is allemaal mogelijk met Tunturi Routes. Ontdek meer dan 400.000 km aan levensechte video routes die gebruikers van over de hele wereld hebben geüpload. De weerstand van je cardio apparaat synchroniseert automatisch met de hoogteverschillen in de video. Een visuele belevenis alsof je er echt bent! Er is altijd wel een fantastische route die de levensechte ervaring bij je naar binnen brengt.

Stream naar groot scherm

Is de beleving op je telefoon of tablet niet intens genoeg? Met de ‘Remote display’ functie speel je jouw routes vanuit de app af op een groter scherm, zoals je laptop of tv voor een levensechte trainingservaring. Je telefoon of tablet wordt je bedieningspaneel en de route wordt geprojecteerd op het grotere scherm.

Houd je prestaties bij en analyseer je trainingen

Tunturi Routes houdt al je trainingsstatistieken bij zoals tempo, krachtinspanning en cadans. Je kunt zelfs je hartslag monitoren als je een hartslagmeter gebruikt. Volg je statistieken in de app om je voortgang bij te houden en training te verbeteren.

Maximaal trainingsresultaat met hulp van coaches uit de hele wereld

Wil je weten hoe je het maximale uit je training en cardio apparaat haalt? Professionele coaches van over de hele wereld hebben hun lessen geüpload in de app. Zet je apparaat klaar en volg hun instructies vanuit je eigen huis.

Train als een professional en breid jouw training uit met gestructureerde trainingsprogramma’s

Heeft je cardio apparaat voor je gevoel niet genoeg trainingsprogramma’s? Geen zorgen! Train als een professional en breid jouw training uit met gestructureerde trainingsprogramma’s om je trainingsdoelen te behalen. Kies één van de 4.000+ trainingsprogramma’s die door gebruikers zelf zijn geüpload. Wil je een trainingsprogramma op maat? Geen probleem, met de trainingsprogramma-module maak je zelf eenvoudig je eigen trainingsprogramma die aansluit bij jouw wensen.

Herbeleef je eigen buitenactiviteiten binnenshuis met de ‘Map’ functionaliteit

Neem je route (zoals fiets-, hardloop-, roei- of ski-route) buiten op en importeer deze route in Tunturi Routes om de route binnenshuis opnieuw te ervaren. Met Tunturi Routes kun je met behulp van een GPS tracker jouw opgenomen route gebruiken voor je volgende trainingssessie binnenshuis. Je kunt je eigen Garmin, Strava, Runkeeper of elke ander GPX-databestand vanuit het web direct importeren in Tunturi Routes. Nu kun je jouw buitenshuis route online delen met je vrienden en deze gezamenlijk herbeleven.

Heeft je Tunturi loopband geen bluetooth?

Voor de ideale beleving gebruik je Tunturi Routes met een Tunturi loopband die over bluetooth beschikt. Heeft jouw loopband geen bluetooth? Geen probleem. Je kunt je loopband toch koppelen aan Tunturi Routes met behulp van de Tunturi Digitale Hartslagarmband (Binnenkort verkrijgbaar). De armband meet je hartslag en je stappen en stuurt deze gegevens door naar  Tunturi Routes, waardoor je toch alle hardlooproutes kunt trainen.
Gratis proef versie Tunturi Routes

Overige extra's

Train samen met het FitForce1 Trainingschema

gratis 90 dagen de premium ICG app

krijg een gratis proef versie Cycle masters

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?