Dé specialist in Cardio- en Fitness-apparatuur!

Wij zijn FitForce1 uit Naaldwijk.

Waarom u voor FitForce1 kiest?

  • De beste service
  • Snelle levering uit eigen voorraad door geheel Nederland en België
  • Bezorging en eventuele montage op iedere gewenste etage door onze eigen service monteurs.
  • 7 dagen geopend en telefonisch te bereiken
  • Breed assortiment fitnessapperatuur van goede kwaliteit
  • Persoonlijk advies en passende offertes. Eventueel ook buiten onze openingstijden.
  • Ergens anders een lagere prijs. Dan komen we samen tot een goede oplossing.
  • Ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.
  • Ruim 700m2 grote showroom
  • Ervaren en gedreven personeel

Missie en visie

Wij zijn FitForce1. Een gezond bedrijf met een gezonde missie: mensen helpen hun gezondheid te verbeteren met kwalitatief goede sportapparatuur.

Wij werken graag hard, want we komen uit het Westland. Wij hebben een helder toekomstbeeld en gaan ervoor! Ons toekomstbeeld kunt u lezen in onze visie: FitForce1 streeft ernaar dat ieder mens in een fijne omgeving aan haar gezondheid kan werken, met de juiste apparatuur! Wij verlangen ernaar een wereld te creëren waar sporten thuis, op het werk of onder begeleiding voor iedereen mogelijk is en veilig aanvoelt.

Kom langs in onze Showroom Met een showroom van ruim 700m² en meer dan 1000m² aan eigen voorraad behoort FitForce1 uit Naaldwijk tot een van de grootste Fitness winkels van de Benelux. Bij FitForce1 kunt u cardio- en fitness apparaten testen en ervaren. Wij leveren onze hometrainers, loopbanden, roeitrainers, crosstrainers, spinningbikes en krachtstations voor 99% uit eigen voorraad. Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel de fitnesswinkel met de beste service. U weet precies wat je aan ons hebt- ook na de aankoop! U bent ook zonder afspraak meer dan welkom. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar. Laat u in Naaldwijk adviseren en kom uitgebreid testen. Uiteraard behoort bezorging en montage op elke etage tot de mogelijkheden. Vraag a.u.b. naar de voorwaarden.

Wat is onze drijfveer

Wij doen alles voor een tevreden klant

FitForce1 bestaat uit een krachtig, servicegericht en sportief team. Wij zijn een echte teamplayer en hebben passie voor ons vak.
We gaan duidelijk en direct te werk. Tijdens de oriëntatie, de daadwerkelijke aanschaf en de vele jaren dat het toestel gebruikt wordt staan wij voor de klant klaar. We draaien er niet omheen. Wij zijn van mening dat we alleen op deze manier samen het beoogde doel kunnen bereiken.

Wij blinken uit in onze snelheid en service gerichte aanpak. Dit bereiken we door altijd duidelijk te communiceren. Wij streven naar perfectie en dat merkt u direct al aan onze koffie in de showroom. Altijd zullen we de langere termijn gedachte voorop stellen, zowel voor de klant als voor FitForce1.
Kortgezegd: het gouden randje.

Wij zijn het beste in een behoefte of doel te koppelen aan het juiste apparaat. De klant moet daarom wel echt willen. Alleen of gezamenlijk trainen maakt voor ons geen verschil. Samen met ons filteren we het juiste middel om het doel te bereiken.

Ons ervaren team helpt u graag.

Het team van Fitforce1 bestaat voor een groot deel uit jonge, zeer gedreven medewerkers die zich enorm betrokken en bevlogen voelen bij het bedrijf en bij de klant! Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en aangemoedigd. We zijn echt een Westlands bedrijf en werken hard. Uiteraard wordt er ook regelmatig gelachen en houden we zeker van humor.

Er heerst een sfeer van gedrevenheid en er zijn korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld. Het complete team bestaat uit 11 personen en is een mix van jonge en meer ervaren mensen. Zij hebben duidelijk één ding gemeen met elkaar.. passie voor gezondheid en sport!

Pharwin Chinkoe

E-Commerce Specialist

Marcel Solleveld

E-commerce- & verkoopmanager

Robin Janmaat

Verkoopmanager

Max van Kal

Verkoop- en service specialist

Nathan Zwinkels

Service- en installatie specialist

Joey Kouters

Verkoopspecialist

Tim van Marrewijk

Verkoopspecialist

Shola Oguns

Verkoopspecialist

Remco Stolze

Service- en installatie specialist

Kristaps Lavenieks

Service- en installatie specialist

FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
FitForce1
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?