Dé specialist in Cardio- en Fitness-apparatuur!

Wij zijn FitForce1 uit Naaldwijk.

Waarom u voor FitForce1 kiest?

 • De beste service
 • Snelle levering uit eigen voorraad door geheel Nederland en België
 • Bezorging en eventuele montage op iedere gewenste etage door onze eigen service monteurs.
 • 7 dagen geopend en telefonisch te bereiken
 • Breed assortiment fitnessapperatuur van goede kwaliteit
 • Persoonlijk advies en passende offertes. Eventueel ook buiten onze openingstijden.
 • Ergens anders een lagere prijs. Dan komen we samen tot een goede oplossing.
 • Ruime en gratis parkeergelegenheid voor de deur.
 • Ruim 2100m2 grote showroom en voorraad.
 • Ervaren en gedreven personeel
 • Kortom, de ideale partner voor de particulier, maar ook zeker voor het realiseren van professionele sportruimtes, zoals bedrijfsfitness

Missie en visie

Wij zijn FitForce1. Een gezond bedrijf met een gezonde missie: mensen helpen hun gezondheid te verbeteren met kwalitatief goede sportapparatuur.

Wij werken graag hard. We komen uit het Westland en hebben een sterke bedrijfscultuur. Wij hebben een helder toekomstbeeld en gaan ervoor! Ons toekomstbeeld kunt u lezen in onze visie: FitForce1 streeft ernaar dat ieder mens in een fijne omgeving aan haar gezondheid kan werken, met de juiste apparatuur! Wij verlangen ernaar een wereld te creëren waar sporten thuis, op het werk of onder begeleiding voor iedereen mogelijk is en veilig aanvoelt. Dit proberen wij te creëren met het doelgericht inrichten van verschillende sportruimtes, denk hierbij aan bedrijfsfitness en fysiotherapeuten, maar ook zeker homegyms voor de thuissporter.

Kom langs in onze Showroom

Met een showroom en voorraad van ruim 2100m² behoort FitForce1 uit Naaldwijk tot een van de grootste Fitness winkels van de Benelux.

Bij FitForce1 kunt u cardio- en fitness apparaten testen en ervaren. Wij leveren onze hometrainers, loopbanden, roeitrainers, crosstrainers, spinningbikes en krachtstations voor 99% uit eigen voorraad. Ons assortiment bestaat uit betrouwbare merken, zoals Life Fitness, Flow Fitness, Lifemaxx en Tunturi. Ons assortiment is ingericht om alle sporters in hun behoefte te voorzien, van de beginnende thuissporter tot de ondernemer, die een professionele bedrijfsfitness wil inrichten om zo te werken aan de fitheid van het personeel

Wij zijn misschien niet de goedkoopste, maar wel de fitnesswinkel met de beste service. U weet precies wat je aan ons hebt- ook na de aankoop!

U bent ook zonder afspraak meer dan welkom.
Wij staan 7 dagen per week voor u klaar.

Laat u in Naaldwijk adviseren en kom uitgebreid testen. Uiteraard behoort bezorging en montage op elke etage tot de mogelijkheden.

Vraag a.u.b. naar de mogelijkheden/voorwaarden.

Neem contact met ons op via:

info@fitforce1.nl of 0174-257006

Wat is onze drijfveer

Wij doen alles voor een tevreden klant

FitForce1 bestaat uit een krachtig, servicegericht en sportief team. Wij zijn een echte teamplayer en hebben passie voor ons vak.
We gaan duidelijk en direct te werk. Tijdens de oriëntatie, de daadwerkelijke aanschaf en de vele jaren dat het toestel gebruikt wordt staan wij voor de klant klaar. We draaien er niet omheen. Wij zijn van mening dat we alleen op deze manier samen het beoogde doel kunnen bereiken.

Wij blinken uit in onze snelheid en service gerichte aanpak. Dit bereiken we door altijd duidelijk te communiceren. Wij streven naar perfectie en dat merkt u direct al aan onze koffie in de showroom. Altijd zullen we de langere termijn gedachte voorop stellen, zowel voor de klant als voor FitForce1.
Kortgezegd: het gouden randje.

Wij zijn het beste in een behoefte of doel te koppelen aan het juiste apparaat. De klant moet daarom wel echt willen. Alleen of gezamenlijk trainen maakt voor ons geen verschil. Samen met ons filteren we het juiste middel om het doel te bereiken.

Ons ervaren team helpt u graag.

Het team van Fitforce1 bestaat voor een groot deel uit jonge, zeer gedreven medewerkers die zich enorm betrokken en bevlogen voelen bij het bedrijf en bij de klant! Er ligt veel verantwoordelijkheid bij de medewerkers, dus ideeën en initiatieven worden gewaardeerd en aangemoedigd. We zijn echt een Westlands bedrijf en werken hard. Uiteraard wordt er ook regelmatig gelachen en houden we zeker van humor.

Er heerst een sfeer van gedrevenheid en er zijn korte lijnen, zodat er snel geschakeld kan worden in deze altijd dynamische wereld. Het complete team bestaat uit 11 personen en is een mix van jonge en meer ervaren mensen. Zij hebben duidelijk één ding gemeen met elkaar.. passie voor gezondheid en sport!

TunTuri
Torque USA
Toorx
T-chair
Schwinn
Reebok
octane-fitness-vector-logo
Nautilus
Musclepower
Matrix
LifeMax
Life Fitness
kettler
keiser
Inzenza logo
Inspire logo
logo ICG
Hammer Strength
FlowFitness
FirstDegreeFitness-logo
finnlo-logo
CM logo
bowflex
BOSU
logo_bodysolid
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?