Hometrainers

Een hometrainer of fitnessfiets is een effectief fitnessapparaat waarmee u gemakkelijk thuis kunt trainen, waardoor u goed aan de dagelijkse beweging komt. Naast het verbeteren van de conditie is dit fitnessapparaat ook geschikt om af te vallen of te revalideren. Wanneer u doelgericht moet trainen, bijvoorbeeld bij een revalidatie, kiest u voor een hometrainer met een ergometer, ook wel inductie magneet genoemd. Dankzij afwisselende trainingsprogramma’s kunt u de training naar uw persoonlijke behoeften aanpassen. Bekijk ons uitgebreid assortiment van hometrainers.

Laat u adviseren en koop een hometrainer uit ons uitgebreide assortiment, die goed past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende hometrainers testen in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Hometrainers

Hometrainers zijn één van de meest gebruikte fitnessapparaten. Eén van de grootste voordelen van een hometrainer is de grote toegankelijkheid. Iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of trainingsdoel kan een workout doen op een hometrainer. Met een paar trainingsmomenten in de week kunt u al uw gezondheid verbeteren, afvallen en uw conditie op peil houden. Trainen op een hometrainer is heel eenvoudig en een stuk minder belastend voor uw gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen. Een ander voordeel van trainen op een hometrainer is dat u een exacte wattage kan instellen. Zo kunt u uw trainingsprestaties zeer nauwkeurig meten en de weerstand aanpassen aan uw trainingsdoelen.

Bij een hometrainer zijn er twee verschillende types, namelijk de recumbent bike (ligfiets) en de hometrainer. De ligfiets onderscheid zich door het ontwerp, waardoor de focus ligt op andere spiergroepen. De training op een recumbent bike is wel net zo intensief en effectief als op een normale hometrainer.

Bij een lange(re) trainingssessie is comfort zeer belangrijk. Daarom is het belangrijk dat de zadel van de hometrainer groot genoeg moet zijn om aangenaam te kunnen zitten. Bij de meest hometrainers kan het zadel worden gewisseld en ingesteld tot een aangename hoogte. Steeds meer hometrainers worden uitgerust met een lage instap. Tussen de console-mast en de zadelbuis van het frame is een open ruimte, zodat u gemakkelijk kunnen opstappen.

Hometrainers bieden u een optimale cardiotraining, waarmee u vet kan verbranden en kan afslanken. Om het gewichtsverlies zo effectief mogelijk te meten, is het belangrijk dat de ergometer tijdens de training uw hartslag kan meten. Als u in de juiste hartslagzone bevindt, kunt u doelgerichter en effectiever trainen. Daarnaast is het ook belangrijk dat alle bewegende delen van de hometrainers volledig zijn bedekt. Dit zorgt ervoor dat er niks kan blijven haken of gaat klemmen tijdens te training. Hoe meer greep opties een hometrainer heeft, hoe beter. Zo kan je variëren met je houding en comfortabeler trainen. Let er ook op dat de handgrepen niet glad zijn, maar een stevige en veilige grip bieden. Handgrepen die in de hoogte of in een hellingshoek kunnen worden aangepast bieden nog meer comfort.

Vragen?

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten hometrainers. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige hometrainers in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw hometrainer ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Best verkocht online

1

Flow Fitness Turner DHT500 Hometrainer
 399,00
4 sterren/5
 399,00
4 sterren/5

2

Tunturi Competence F40 Hometrainer
 649,00
4.5/5
 649,00
4.5/5

3

Life Fitness C1 GO Hometrainer
 1.095,00
5 sterren/5
 1.095,00
5 sterren/5

Best gewaardeerd

1

Life Fitness C1 GO Hometrainer
 1.095,00
5 sterren/5
 1.095,00
5 sterren/5

2

Flow Fitness Perform B3i Ergometer Hometrainer
 1.049,00
5 sterren/5
 1.049,00
5 sterren/5

3

Tunturi Performance E60 Hometrainer
 969,00
4.5/5
 969,00
4.5/5

Resultaat 1–20 van de 42 resultaten wordt getoond

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?