Interval

Of u nu wilt afvallen, uw conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, met de High Intensity Interval Training (HIIT) kunt u al deze doelen bereiken. HIIT betekent dat u uw training opdeelt in gedeeltes (intervallen) en vervolgens afwisselend intensief traint en uitrust. Wij hebben verschillende fitnessapparaten die speciaal geschikt zijn voor HIIT. Denk hierbij aan airbikes en HIIT crosstrainers. Bekijk ons uitgebreid assortiment van fitnessapparatuur speciaal geschikt voor HIIT.

Laat u adviseren en koop één van onze interval fitnessapparaten uit ons uitgebreide assortiment, die goed past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende interval fitnessapparatuur testen in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Interval (HIIT)

High Intensity Interval Training heeft een positief effect op conditie, vetverbranding en de opbouw van uw spieren. U kunt er heel snel fit mee worden. Doordat de oefeningen elkaar zo snel opvolgen, werken uw hart en longen namelijk extra hard. Wanneer u bijvoorbeeld drie keer per week een HIIT doet, merkt u al in een korte periode dat uw conditie wordt verbeterd. Daarnaast zorgt HIIT voor een afterburn effect. Door de intensiteit van de oefeningen gaat u in een korte tijd explosief aan het werk en heeft uw lichaam na de training meer tijd nodig om te herstellen. Zo zorgt HIIT ervoor dat u na uw training vet blijft verbranden.

Ook zorgt HIIT voor de opbouw en behoud van uw spieren. Een te lange cardiotraining zorgt ervoor dat u spiermassa verbrandt. Omdat HIIT zo kort is, heeft uw lichaam niet genoeg tijd om de verbranding van de spieren op te starten. Daardoor verliest u bij deze intervaltraining uw spieren gelukkig niet.

Er zijn verschillende soorten fitnessapparaten voor een HIIT training. Wij raden aan om te kijken naar uw trainingsdoelen en daarop uw aankoop af te stemmen, uiteraard afgestemd naar uw wensen en behoeften.

Vragen? 

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten interval fitnessapparaten. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige hometrainers in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw interval trainer ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?