Krachtstations

Wilt u thuis uw spieren versterken en niet meer afhankelijk zijn van een sportschool? Dan is een krachtstation, ook wel homegym genoemd, een ideale oplossing. Met een eigen krachtstation in huis heeft u alles in 1 en kunt u naar wens alle gewenste spiergroepen trainen. Er is veel diversiteit in types weerstand, verstelbaarheid, oefenmogelijkheden en meer. Bekijk ons uitgebreid assortiment van krachtstations.

Laat u adviseren en koop een krachtstation uit ons uitgebreide assortiment, die goed past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende krachtstations testen in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Krachtstations

Krachtstations zijn multifunctionele fitnessapparaten voor krachttraining bij u thuis. U kunt er effectief uw kracht en uithoudingsvermogen mee trainen en spiermassa te kweken. Met een uitgebreid krachtstation kunt u oefeningen doen voor bijna elke spiergroep. Doordat krachtstations veelvuldig kunnen worden ingesteld, zijn ze geschikt voor zowel beginners als ervaren sporters.

Als het krachtstation een vrij trekkabelstation heeft, kunt u uw golfswing of forehand trainen. U kunt de gewichtsweerstand zeer nauwkeurig instellen en daardoor efficiënt in uw eigen tempo een trainingsniveau opbouwen. Dit maakt krachtstations zeer geschikt voor een training in huis. Als u thuis de ruimte ervoor heeft en u wilt de voordelen van een complete thuisgym, is de aankoop van een multi-krachtstation een goede beslissing.

Wij hebben een ruim assortiment aan krachtstations met verschillende afmetingen voor verschillende trainingsdoelstellingen. Wij raden daarom aan om na te denken wat uw trainingsdoelstellingen zijn en daarop uw krachtstation aan te passen.

De stabiliteit van een krachtstation is heel belangrijk. Ze moeten stevig op de grond kunnen staan en een optimale stabiliteit bieden. Op deze manier kunt u veel variaties toepassen in uw training. Uiteraard is de houding en de vorm wel belangrijk om de oefeningen op een krachtstation zo goed mogelijk uit te voeren.

Vragen? 

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten krachtstations. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige krachtstations in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw krachtstation/homegym ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Best verkocht online

1

Finnlo Autark 600 Homegym
 1.099,00
4 sterren/5
 1.099,00
4 sterren/5

2

Life Fitness G2 Homegym
 1.795,00
4.5/5
 1.795,00
4.5/5

3

Finnlo Maximum Inspire FT2 Homegym
 4.999,00
5 sterren/5
 4.999,00
5 sterren/5

Best gewaardeerd

1

Finnlo Maximum Inspire FT2 Homegym
 4.999,00
5 sterren/5
 4.999,00
5 sterren/5

2

Inspire Multi-gym M3
 3.799,00
5 sterren/5
 3.799,00
5 sterren/5

3

Life Fitness G4 Homegym
 2.795,00
5 sterren/5
 2.795,00
5 sterren/5

Resultaat 1–20 van de 36 resultaten wordt getoond

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?