Ligfietsen

Een ligfiets, ook wel recumbent bike genoemd, is een effectief fitnessapparaat waarmee u gemakkelijk thuis kunt trainen, waardoor u goed aan de dagelijkse beweging komt. Naast het verbeteren van de conditie is dit fitnessapparaat ook geschikt om af te vallen of te revalideren. Wanneer u doelgericht moet trainen, bijvoorbeeld bij een revalidatie, kiest u voor een ligfiets met een ergometer, ook wel inductie magneet genoemd. Dankzij afwisselende trainingsprogramma’s kunt u de training naar uw persoonlijke behoeften aanpassen. Bekijk ons uitgebreid assortiment van ligfietsen.

Laat u adviseren en koop een ligfiets uit ons uitgebreide assortiment, die goed past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende ligfietsen testen in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Ligfietsen

Ligfietsen zijn veel gebruikte fitnessapparaten. Eén van de grootste voordelen van een ligfiets is de grote toegankelijkheid. Iedereen, ongeacht leeftijd, conditie of trainingsdoel kan een workout doen op een ligfiets. Met een paar trainingsmomenten in de week kunt u al uw gezondheid verbeteren, afvallen en uw conditie op peil houden. Trainen op een ligfiets is heel eenvoudig en een stuk minder belastend voor uw gewrichten dan bijvoorbeeld hardlopen. Een ander voordeel van trainen op een ligfiets is dat u een exacte wattage kan instellen. Zo kunt u uw trainingsprestaties zeer nauwkeurig meten en de weerstand aanpassen aan uw trainingsdoelen.

Bij een fitnessfietsen zijn er twee verschillende types, namelijk de recumbent bike (ligfiets) en de hometrainer. De ligfiets onderscheid zich door het ontwerp, waardoor de focus ligt op andere spiergroepen. De training op een recumbent bike is wel net zo intensief en effectief als op een normale hometrainer.

Bij een lange(re) trainingssessie is comfort zeer belangrijk. Daarom is het belangrijk dat de zadel van de ligfiets groot genoeg moet zijn om aangenaam te kunnen zitten. Bij de meeste ligfietsen kan het zadel worden gewisseld en ingesteld tot een aangename hoogte en de verte. Hoe verder de stoel, hoe langer de benen gestrekt worden tijdens het fietsen op een ligfiets.

ligfietsen bieden u een optimale cardiotraining, waarmee u vet kan verbranden en kan afslanken. Om het gewichtsverlies zo effectief mogelijk te meten, is het belangrijk dat de ergometer tijdens de training uw hartslag kan meten. Als u in de juiste hartslagzone bevindt, kunt u doelgerichter en effectiever trainen.

Vragen? 

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten ligfietsen. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige ligfietsen in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw Ligfiets ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten!. Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?