Loopbanden

Met een loopband kunt u hardlopen of wandelen vanuit uw eigen huiskamer en is één van de populairste fitnessapparaten. Een loopband is een comfortabel alternatief, als slecht weer, koude, natte of de donkere dagen uw buiten trainingen tegenwerken. Met een loopband houd u de conditie op peil en verbrand u een hoop calorieën. Daarnaast werkt u aan persoonlijke doelen zoals het verbeteren van uw conditie, het versterken van meerdere spiergroepen of afvallen. Dankzij afwisselende trainingsprogramma’s kunt u de training naar uw persoonlijke behoeften aanpassen. Bekijk ons uitgebreid assortiment van loopbanden.

Laat u adviseren en koop een loopband, het beste allround cardioapparaat voor thuis. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en deze loopbanden uitgebreid testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende loopbanden testen in onze fitnesswinkel in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Loopbanden

Loopbanden zijn één van de meest gebruikte fitnessapparaten. Een training op de loopband biedt u een optimale cardiotraining en u traint uw gehele lichaam. Een loopband in huis betekent totale vrijheid. U kunt trainen waar en wanneer u maar wilt, ongeacht de weersomstandigheden. Met een loopband kunt u uw trainingsvoortgang zeer nauwkeurig vastleggen. U heeft optimale controle over uw tempo, hartfrequentie en stijgingspercentage.

Tijdens het joggen is de impact op uw gewrichten zeer groot. Dit kan in sommige gevallen leiden tot klachten en blessures. Loopbanden zijn uitgerust met innovatieve dempingssystemen, zodat de impact op uw gewrichten tot een minimum wordt beperkt, waardoor de training minder belastend is. Zeer moderne loopbanden zijn zelfs uitgerust met zonedemping, die perfect zijn aangepast op de dagelijkse manier van lopen.

Ons aanbod van loopbanden is zeer groot. Wij raden aan om te kijken naar kwaliteit-prijs verhouding. Hoe hoger de kwaliteit, hoe hoger de prijs. Het verschil tussen loopbanden in een lagere en in een hogere prijsklasse, zit in het vermogen van de loopband, de levensduur, het geluidsniveau, de functionaliteit en de afwerking. Van alle cardioapparaten zijn loopbanden tijdens de training het meest aan materiaalbelasting blootgesteld. Per stap krijgt het loopoppervlak twee tot drie keer het lichaamsgewicht te verduren. Als u langdurig met een loopband wilt trainen, raden wij aan om er één aan te schaffen met een zeer stabiele, kwalitatief hoogwaardige constructie en een goede aandrijfmotor.

De motor van een loopband is het belangrijkste onderdeel van een loopband. Deze zorgt ervoor dat de loopmat soepel en gelijkmatig over het loopdek glijdt. De kracht van de motor beïnvloedt de kwaliteit van de loopbandtraining dus aanzienlijk. Daarom raden wij aan: hoe intensiever en langer de loopduur, hoe krachtiger de motor moet zijn.

Vragen? 

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten loopbanden. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige loopbanden in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw loopband ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen!

Best verkocht online

1

Flow Fitness DTM400i Loopband
 999,00
4 sterren/5
 999,00
4 sterren/5

2

Finnlo Technum IV BT Loopband
 1.299,00
4.5/5
 1.299,00
4.5/5

3

Flow Fitness Perform T2i Loopband
 1.999,00
4.5/5
 1.999,00
4.5/5

Best gewaardeerd

1

Life Fitness F3 GO Loopband
 2.995,00
4.5/5
 2.995,00
4.5/5

2

Kettler Alpha Run 800 Loopband
 2.599,00
4.5/5
 2.599,00
4.5/5

3

Flow Fitness Perform T2i Loopband
 1.999,00
4.5/5
 1.999,00
4.5/5

Resultaat 1–20 van de 31 resultaten wordt getoond

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?