VirtuFit

40% korting op het gehele assortiment!

VirtuFit is een Nederlands fitness merk en biedt apparatuur, artikelen en accessoires aan met uitgebreide specificaties en opties voor professioneel gebruik. Het merk richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige fitnessapparatuur voor thuisgebruik en speelt in op de behoeftes van de consument. Ze gaan altijd mee in de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van fitness. Ze onderscheiden zich met hun unieke design, wat ergonomisch ontworpen is. Hierdoor beleeft de consument een comfortabele en veilige fitness ervaring. Bij FitForce1 bieden wij onder andere de VirtuFit hometrainer, crosstrainer en fitnessartikelen aan. Kom ze testen in onze showroom in Naaldwijk!

Toont alle 8 resultaten

Categoriën

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
 • space
  40% korting
  VirtuFit Power Rack - Squatrek Pro - met pull-up bar
   239,40
 • VirtuFit Multifunctionele Verstelbare Halterbank
  space
  40% korting
  VirtuFit Multifunctionele Verstelbare Halterbank
   149,40
 • space
  40% korting
  VirtuFit Verstelbare Halterbank Compact (Showmodel)
   119,40
 • space
  40% korting
  VirtuFit Vlakke Fitnessbank - Trainingsbank - Zwart (nieuw in doos)
   89,40
 • space
  40% korting
  VirtuFit Pilates Ring - Yoga ring
   17,94
 • virtufit-opdruksteunen-pro-push-up-bars-chroom
  space
  40% korting
  VirtuFit Opdruksteunen Pro - Push Up bars - Chroom
   14,94
 • space
  40% korting
  VirtuFit Speed Ladder - Loopladder - 4 Meter - met Tas
   14,94
 • space
  40% korting
  VirtuFit Ab Mat Pro - Buikspiermat - Zwart
   11,94

40% korting op het gehele assortiment!

Cardio met VirtuFit

Als je op zoek bent naar manieren om thuis te trainen, zijn VirtuFit hometrainers, crosstrainers en krachttrainingapparatuur zeker de moeite waard om in overweging te nemen. Ze zijn van hoge kwaliteit en bieden een realistische beweging, zodat je een effectief en comfortabel workout kunt doen. Bovendien zijn ze uitgerust met verschillende trainingsprogramma’s en zijn ze te verbinden met populaire fitness-apps, zodat je je workouts kunt bijhouden en je doelen kunt behalen.

VirtuFit Hometrainer

Een hometrainer, ook wel indoor bike genoemd, is een sta- of zitfiets die je thuis kunt gebruiken om te trainen. Het is een van de meest gebruikte cardio apparaten en een ideale manier om je conditie te verbeteren en tegelijkertijd de spieren in je benen te versterken. De hometrainers zijn van hoge kwaliteit en bieden een realistische weerstand, zodat je een effectief en comfortabel workout kunt doen. De hometrainers van VirtuFit hebben een sterke en stabiele constructie waardoor deze stevig en comfortabel zit.

FitForce1 biedt hometrainers aan in verschillende prijsklassen en voor elke leeftijdscategorie. Zo hebben wij in ons assortiment een VirtuFit hometrainer met lage instap. Dit zorgt ervoor dat iedereen makkelijk op de fiets kan gaan zitten. Door het verstelbare ergonomische zadel kan altijd in de juiste positie getraind worden.

VirtuFit Crosstrainer

Een crosstrainer, ook wel ellipsetrainer genoemd, is een apparaat waarbij je staand of lopend bewegingen maakt die lijken op lopen of joggen. Het is een goede manier om je spieren in je benen, billen en buik te versterken en om calorieën te verbranden. VirtuFit crosstrainers zijn van topkwaliteit en bieden een realistische beweging, zodat je een effectief en comfortabel workout kunt doen.

Waarom kiezen voor VirtuFit?

VirtuFit speelt met hun fitnessapparatuur in op de behoeftes van de consument omdat ze meegaan in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van fitness. De fitnessartikelen en accessoires van VirtuFit zijn voor zowel thuis als professioneel gebruik. Maar ook de VirtuFit hometrainer en crosstrainer zijn perfect voor zowel thuis al professioneel gebruik.

Veel van hun apparaten hebben de mogelijkheid om te verbinden met populaire fitness apps zoals Fit Hi Way en Kinomaps. Deze apps motiveren de gebruiker om interactieve trainingsprogramma’s te volgen en de prestaties bij te houden in een logboek. Naast deze fitness apps beschikken sommige VirtuFit hometrainers en crosstrainers over de optie om Netflix te kijken op het apparaat zelf.

VirtuFit biedt ook krachttraining apparatuur, zoals halterbanken, dumbbells en krachtstations. Deze producten zijn ontworpen om je spieren te versterken en om je conditie te verbeteren. Krachttraining is een effectieve manier om je algehele fitheid te verbeteren en om je uithoudingsvermogen te vergroten.

Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?