Roeitrainers

Roeitrainers zijn uitgegroeid tot één van de meest populaire fitnessapparaten voor thuis en in sportscholen. U traint uw uithoudingsvermogen, verbetert uw spierkracht en werkt tegelijkertijd aan uw conditie. Naast uw rug-, schouder- en armspieren, traint u met een roeitrainer ook de buikspieren en de beenspieren. Bovendien verbetert uw lichaamshouding en zorgt een roeitraining voor een versterking van het hart- en bloedvatenstelsel. Bekijk ons uitgebreid assortiment van roeitrainers.

Laat u adviseren en koop een roeitrainer uit ons uitgebreide assortiment, die goed past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende Roeitrainers testen in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Roeitrainers

Roeitrainers bieden een gevarieerde workout en er is bijna geen enkel ander fitnesstoestel dat op dezelfde optimale wijze kracht- en uithoudingsvermogen met elkaar verbindt. Een roeitrainer spreekt bovengemiddeld veel spieren aan, omdat er met de gehele lichaam wordt getraind. Bij de roeibeweging gebruikt u zowel uw armen, benen als bovenlichaam en traint u maar liefst 80% van uw spieren. Hierdoor bereikt u een zeer hoog calorieverbruik en kunt u optimaal afvallen. Met een roeitraining stimuleert u ook uw hart- en bloedvatenstelsel en verbetert u uw houding en coördinatie. Uiteraard is het belangrijk om te letten op de juist houding.

Er is in ons assortiment een groot aanbod aan verschillende merken en modellen. Zo is een van de belangrijkste eigenschappen het weerstandsysteem. Er is keuze uit een roeiapparaat met waterweerstand, magneetweerstand of luchtweerstand. Het verschil zit in een prettigere en realistischere roei-ervaring. Een roeitrainer gevuld met water geeft de meest realistisch roei-ervaring. Uiteraard hangt dit af van uw eigen specifieke wensen en behoeften. Andere punten van aandacht zijn de maximale belastbaarheid, instelbare voetsteunen, trainingsprogramma’s en de roterende massa. Hoe groter de massa, hoe soepeler/vloeiender de roeibeweging is. We raden aan om een roeitrainer te nemen met een trainingscomputer. Zo kunt u gemakkelijk en snel uw instellingen tijdens de training aanpassen en continu uw trainingsgegevens, zoals roeislagen, trainingstijd, hartslag, afstand en calorieverbruik, meten.

Vragen? 

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten roeitrainers. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige roeitrainers in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw roeitrainer ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Best verkocht online

1

Hammer Fitness Cobra XTR Plus II Roeitrainer
 799,00
4.5/5

2

Finnlo Aquon Competition Roeitrainer
 1.199,00
4.5/5
 1.199,00
4.5/5

3

Life Fitness Row HX Roeitrainer
 1.595,00
4.5/5

Best gewaardeerd

1

Life Fitness Heat Performance TFT Roeitrainer
 3.195,00
5 sterren/5
 3.195,00
5 sterren/5

2

First Degree Fitness Viking Pro XL Roeitrainer
 1.899,00
5 sterren/5
 1.899,00
5 sterren/5

3

Life Fitness Row HX Roeitrainer
 1.595,00
4.5/5

Resultaat 1–20 van de 21 resultaten wordt getoond

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?