Spinbikes

Een spinningfiets, ook wel indoor bike is een eenvoudig en effectief fitnessapparaat voor intensieve fietstrainingen. Spinbikes behoren tot de meest populaire fitnessapparaten voor (groeps)lessen in de sportschool. En met een goede reden, want het racefietsframe van de veerkrachtige fietsen garandeert een authentieke en sportieve training. Spinningfietsen helpen om het vetpercentage te verlagen en dankzij de cardiotraining bouwt u ook een goede conditie op. Afvallen met een spinfiets gaat door de hoge intensiteit en de verschillende opties snel en effectief. Bekijk ons uitgebreid assortiment van spinningfietsen.

Laat u adviseren en koop een spinbike uit ons uitgebreide assortiment, die goed past bij uw wensen en behoeften. In onze showroom in Naaldwijk kunt u de verschillen ervaren en testen. Heeft u advies nodig? Bel één van onze verkoopspecialisten en kom de verschillende hometrainers testen in Naaldwijk (Westland), Zuid-Holland. Wij zitten gelegen nabij Den Haag en zijn één van de grootste aanbieders van fitnessapparatuur. De grootste voorraad, de beste service en het mooiste assortiment voor de perfecte homegym. Kom langs in Naaldwijk om alle fitnessapparaten uitgebreid te testen in onze ruim 700 mtr2 grote showroom!

Spinbikes

Spinningfietsen behoren tot de meest populaire fitnessapparaten voor (groeps)lessen in de sportschool. En met een goede reden, want het racefietsframe van de veerkrachtige fietsen garandeert een authentieke en sportieve training. Het aerodynamische design en eventuele extra accessoires maken dat een workout op een indoor cycle bike heel authentiek aanvoelt. U kunt dit gevoel uiteraard ook thuis creëren door er één aan te schaffen, zodat u altijd een workout thuis kunt doen.

Bij het kopen van een spinningbike gelden andere criteria als wanneer u een hometrainer of een ergometer koopt. Het vliegwiel van de fiets is heel belangrijk, omdat een zwaarder vliegviel voor een meer gelijkmatige draaiing en gewricht besparende training zorgt. Voor een prestatiegerichte workout is de trainingspositie ook belangrijk. Het stuur en zadel moeten flexibel verstelbaar zijn. Op een aantal spinbikes kunt u ook uw eigen apparatuur gebruiken. Op die manier kunt u nog realistischer trainen met een spinningbike. Wij raden aan om er één te kopen met een trainingscomputer, zodat u uw voortgang kan bijhouden en verschillende programma’s kunt gebruiken.

Veel spinningfietsen hebben geen vrijloop. Dat wil zeggen dat de pedalen altijd blijven draaien en je niet tijdens de workout even de benen stil kunt houden. Ga je te snel, dan kun je de fiets remmen met behulp van een noodstopfunctie. Naast het magnetische remsysteem gebruiken veel modellen een blok- of wrijvingsremsysteem om de weerstand te regelen.

Vragen? 

In ons uitgebreide assortiment vindt u veel verschillende soorten spinningfietsen. Van een instapmodel tot aan premium modellen. Bekijk onze kwalitatief hoogwaardige spinbikes in het assortiment. Heeft u vragen? U kunt gerust altijd bellen, mailen of langskomen in onze showroom. Wij zijn een fitshop/fitwinkel in Naaldwijk (Westland), gelegen nabij Den Haag, Zuid-Holland. Wij bezorgen en installeren uw spinbike ook in Zeeland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant en Flevoland. Maar ook ver daarbuiten! Kom langs om alle apparaten uitgebreid te testen in onze ruime 700 mtr2 grote showroom!

Best verkocht online

1

Schwinn 700IC-voorheen IC7 Spinbike
 749,00
4 sterren/5
 749,00
4 sterren/5

2

Life Fitness Limited Edition Indoor Bike IC5-Spinbike
 1.895,00
5 sterren/5
 1.895,00
5 sterren/5

3

Schwinn 800IC Spinbike-voorheen IC8
 1.099,00
4.5/5
 1.099,00
4.5/5

Best gewaardeerd

1

Life Fitness ICG Indoor Cycle IC7-Spinbike
 2.995,00
5 sterren/5
 2.995,00
5 sterren/5

2

Keiser M3i Indoor Cycle Bike-Spinbike
 2.995,00
5 sterren/5
 2.995,00
5 sterren/5

3

Schwinn 800IC Spinbike-voorheen IC8
 1.099,00
4.5/5
 1.099,00
4.5/5

Toont alle 16 resultaten

Merken

Selecteer 'Best gewaardeerd'
Kies uw categorie
Kies een merk
Begin met chatten
1
Hulp nodig?
Hallo hoe kan ik je van dienst zijn?